بو دادن قهوه
اصول اولیه فرآیند برشته کردن و نحوه رست قهوه با کیفیت را بیاموزید تا بتوانید تصمیمات هوشمندانه تری در مورد تهیه قهوه بگیرید.
آنچه باید در مورد بو دادن قهوه بدانید:
ممکن است قهوه دقیقاً آن چیزی نباشد که شما فکر می کنید. در واقع دانه های قهوه حتی از نظر فنی دانه نیستند.
قهوه، نوشیدنیای که بسیاری آن را میشناسند و دوست دارند، از برشته کردن دانههای موجود در انواع توتهای برخی از گیاهان و درختان «قهوه» درست میشود. دو گیاه رایج مورد استفاده عبارتند از Coffea Arabica (Arabicas) و Coffea Canephora (Robustas).
درختان قهوه در دماهای ملایم بهترین رشد را دارند و برای رشد به باران مکرر نیاز دارند. متوسط درخت قهوه می تواند تقریباً ۰.۹ کیلوگرم دانه قهوه در سال تولید کند.
میوه آن درختان تقریباً همیشه دست چین می شود و دانه ها استخراج می شوند و بنابراین ما به آن دانه ها به عنوان "دانه های قهوه" اشاره کردیم، آنها اولین ماده لازم برای تهیه نحوه رست قهوه را فراهم می کنند.
دسته های کوچک قهوه از نظر فنی می توانند در چیزی به سادگی یک تابه فلزی برشته یا(رست قهوه) داده شوند، اما بیشتر قهوه ها با تجهیزات تجاری برشته می شوند. نحوه برشته کردن دستههای بزرگ معمولاً با دستگاههای برشتهکننده درام یا هوای گرم برشته میشوند.
بی شک یکی از قوی تری راهکارها برای بدست آوردن رتبه های بالای گوگل، لینک هایی است که به مقاله ی شما داده می شود. نکات زیر را رعایت کنید تا به این مهم دست یابید: ۱) تبلیغ مقاله به دیگران: گرفتن لینک از سایت های معتبر بهترین راه برای ارتقاء رتبه مقاله ی شما می باشد. هر چقدر مقدار بیشتری لینک از دیگر سایت ها به مقاله ی شما داده شود درجه اعتبار آن افزایش خواهد یافت. برای این کار می توانید در مقاله ی خود لینک سایر سایت های مرتبط را قرار دهید یا اینکه نام آن ها را به عنوان منبع در پائین مقاله تان ذکر کنید. ۲) لینک های داخلی مقاله ساده ترین راه برای بهبود لینک ها این