درختان قهوه در دماهای ملایم بهترین رشد را دارند و برای رشد به باران مکرر نیاز دارند. متوسط درخت قهوه می تواند تقریباً ۰.۹ کیلوگرم دانه قهوه در سال تولید کند.
میوه آن درختان تقریباً همیشه دست چین می شود و دانه ها استخراج می شوند و بنابراین ما به آن دانه ها به عنوان "دانه های قهوه" اشاره کردیم، آنها اولین ماده لازم برای تهیه نحوه رست قهوه را فراهم می کنند.
دسته های کوچک قهوه از نظر فنی می توانند در چیزی به سادگی یک تابه فلزی برشته یا(رست قهوه) داده شوند، اما بیشتر قهوه ها با تجهیزات تجاری برشته می شوند. نحوه برشته کردن دستههای بزرگ معمولاً با دستگاههای برشتهکننده درام یا هوای گرم برشته میشوند.